Facebook ‘ta Çalışmak İçin Müslüman Olmak Engel mi?

Facebook 'ta Çalışmak İçin Müslüman Olmak Engel mi?

Bu konumuzda “Facebook ‘ta Çalışmak İçin Müslüman Olmak Engel mi?” sorusunu cevaplıyoruz.

SORU:

Merhaba. 13 yaşındayım. için şimdiden çalışıyor ve hedefim Facebookta bug bulduğum bile oldu (Yalnız bana özel kalsın. Söyleyemedim . Etkinlik geçmişti ). Ben Facebook şirketine iş teklifi başvursam din farklı diye ırkçılık yaparlarmı ? (En büyük korkum.)

CEVAP:

=) Yapmazlar kardeşim. Facebook Global bir şirket ve global bir bakış açısına sahip. Öyle de olmak zorunda çünkü sosyal ağ sitesi.

Zaten kısmet olur da bir gün olursan değil ilk Müslüman, ilk Türk bile sen olmayacaksın. Çünkü şu anda Facebook ‘ta 10 civarı Türk çalışıyor diye biliyorum. Hatta Facebook ‘ta şirket içinde bir “Türk takımı” kurulu.

Bunun yanı sıra şirkette her dinden ve milleten çalışan bir sürü insan var. Çinli, Hintli, Hırvat yada diğer milletlerden bir sürü farklı dine mensup kişiler çalışıyor. Sen sorunda “Müslümanım” demedin ama ben öyleymişsin gibi düşünerek yazdım. Müslüman olmasan bile sıkıntı çıkmaz =)

Yaşın biraz küçük, o yüzden kendini geliştirmeye ve derslerine çalışmaya devam et. En azından reşit olduktan sonra başvuru yaparsın 😉

Ayrıca Kodcu Herif 'te yer alan aşağıdaki konulara da göz fırlatabilirsiniz =)

Bilinmeyen Bilişim Kitabı

6 comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir